ASN Calveen winnaar van de Colad Snap Lid® actie!

22-9-17

Om u kennis te laten maken met de snelste oplossing voor het voorbereiden en aanbrengen van lak, het Colad Snap Lid System® sloegen Imbema Rhiwa en EMM begin dit jaar de handen ineen. Bij het uittesten van dit gemakkelijke twee-staps systeem maakte u kans op het winnen van een Sagola 4600 Extreme spuitpistool.

Begin September kwam Noah Cozijnsen van ASN Calveen als winnaar uit de bus. Hans Wubs (Imbema Rhiwa) en Daan Bijsterbosch (EMM) reikten de prijs uit aan Michel Calveen, directeur bij ASN Calveen. Wij wensen hen veel succesvolle spuitklussen toe met dit nieuwe spuitpistool.

Meer over het Colad Snap Lid System®

Nog steeds wordt waardevolle tijd en materiaal verspild tijdens het voorbereiden van een nieuwe spuitklus. Colad introduceert de snelste en gemakkelijkste oplossing op de markt: het Colad Snap Lid Systeem®. U bereikt het beste resultaat met dit snelle en schone voorbereidings- en spuitsysteem. Door het gebruiken van dit twee-stap systeem bespaart u tijd, geld en moeite. Dit compacte en complete systeem biedt u de mogelijkheid flink te besparen op dure voorbereidingsproducten. U houdt uw werkruimte schoon en het systeem minimaliseert het risico op verspilling van dure lakken.

Gerelateerde artikelen en cases

Nieuws | 10-7-17

Colad introduceert WaterlessWash

Bespaar tijd en geld door het reinigen van specifieke panelen en reduceer tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk! Met trots presenteert Colad deze efficienten en…

Nieuws | 12-12-16

Colad introduceert het Snap Lid System!

Wilt u uw spuitproces versnellen en hoge resultaten behalen? Colad introduceert de snelste oplossing voor het voorbereiden en aanbrengen van lak! Het Colad…

Nieuws | 9-6-16

Update mengratio’s Colad Mengbeker

Als reactie op verschillende verzoeken van de gebruikers van onze mengbekers hebben we twee extra mengratio’s en een nieuwe schaal toegevoegd aan de…

Contactformulier