Nieuw – Colad introduceert hoogwaardige lijmen!

4-5-18

Colad introduceert een nieuw assortiment duurzame lijmen op basis van de nieuwste lijmtechnologie. Het assortiment bestaat uit oplossingen voor kunststofreparatie, glasreparatie, het afdichten/lijmen van naden en voor het repareren van panelen. De lijmen zijn sneldrogend, sterk, schuurbaar en overspuitbaar. Alles voor een snelle en doeltreffende reparatie!

Assortiment Colad hoogwaardige lijmen

Colad biedt eenvoudig te gebruiken lijmen voor kunststofreparatie, glasreparatie, het afdichten/lijmen van naden en voor het repareren van metalen en aluminium panelen. Selecteer snel het juiste product via de gebruiksvriendelijke 4 kleuren productetikettering. Kies het reparatieproces met de bijbehorende kleur en pictogram.

Kunststofreparatie:
Krachtige structurele 2-componenten (PU) lijm voor een snelle en sterke hechting. Verkrijgbaar in droogtijden van 30 seconden, 1.5 minuten, 3.5 minuten en 5 minuten. Voor snelle cosmetische reparaties tot grotere reparaties zoals verlijmen en vullen van middelgrote scheuren en gaten.

Glasreparatie:
Perfect geschikt voor het verlijmen van voorruiten aan de carrosserie. MS Polymeer van hoge kwaliteit, 1 component. Permanent elastisch, zeer hoge initiële hechting en hoge kleefkracht.

Naden-Kitten:
Hoogwaardige MS Polymeer voor afdichten en lijmen. Bijvoorbeeld voor carrosseriedelen. Uitstekende vuleigenschappen. Voor een sterke, flexibele en duurzame reparatie. Verlijmt veel materialen. Verkrijgbaar in zwart, grijs en wit.

Paneelreparatie:
2-componenten epoxylijm voor verlijming van metaal en metaal composieten. Vervang bijvoorbeeld zijpanelen en deurpanelen. Extra lange verwerkingstijd, met corrosiebescherming, kan worden gebruikt op blank metaal.

Het assortiment omvat verschillende accessoires als primers, reinigingsmiddelen, spuitmondjes, pneumatische en handmatige kitpistolen. Nu op voorraad. Kijk voor meer informatie, video’s, voordelen en mogelijkheden op adhesives.colad.co. Download daar ook de catalogus en de toepassingsposter.

Specialist:

Tim van Klaveren

Junior Product Manager

Gerelateerde artikelen en cases

Nieuws | 10-7-17

Colad introduceert WaterlessWash

Bespaar tijd en geld door het reinigen van specifieke panelen en reduceer tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk! Met trots presenteert Colad deze efficienten en…

Nieuws | 28-6-17

Nieuw van Colad: Handreinigings- en Huidverzorgingsproducten

Colad introduceert een nieuwe lijn professionele reinigings- en verzorgingsproducten Colad introduceert een nieuwe lijn professionele reinigings- en verzorgingsproducten voor uw handen, het meest…

Nieuws | 14-6-17

Colad introduceert de superlijm Magic Fix

  Repareer (bijna) alles met Colad Magic Fix. Het is een super lijm die kan worden gecombineerd met een zwarte of grijze vulpoeder….

Nieuws | 12-12-16

Colad introduceert het Snap Lid System!

Wilt u uw spuitproces versnellen en hoge resultaten behalen? Colad introduceert de snelste oplossing voor het voorbereiden en aanbrengen van lak! Het Colad…

Contactformulier