Undercoating

Onze undercoatings kunnen worden aangebracht met een spuitbus of een kitpistool, zijn flexibel en zijn grotendeels gemakkelijk overspuitbaar.

Undercoating M80

Deze coating biedt uitstekende bescherming tegen klimaatinvloeden, steenslag en roest en is geluiddempend. Gemaakt van rubber en kunsthars. Na droging, van de aangebrachte coating, kan het direct worden overgespoten. 1 liter bus met spuitaansluiting.
Naar het product

Undercoating M40

Beschermt tegen steenslag, roest en pekel. Geluiddempend en elastisch. 1 liter bus met spuitaansluiting.
Naar het product

Undercoating Spray

Roestwerend en geluiddempend. Sneldrogend en overspuitbaar. 500 ml per spuitbus.
Naar het product

Allround strijkkit

Colad allround strijkkit is een kit voor het afdichten van alle zichtbare naden, bijvoorbeeld in de kofferruimte, in deuren en andere carrosseriedelen. Het product is zeer geschikt om de originele fabrieksstructuur na te bootsen. Zonder apparatuur snel en druipvrij aan te brengen.

Toepassing: Het oppervlak dient vrij te zijn van, stof, roest, vuil en vet. Breng snel aan met een schone harde borstel (nylon). Vul de onderdelen die moeten worden afgedicht todat de gewenste dikte is bereikt. De totale uitharding duurt 1 tot 2 dagen, afhankelijk van aangebrachte laagdikte, temperatuur en vochtigheid. Het is overlakbaar na 30 minuten. Het is beter om het 12 tot 24 uur te dorgen voor het overlakken.

Naar het product

Nylon kitkwast

Nylon kitkwast voor het aanbrengen van allround strijkkit.

  • Houten ergonomisch handvat.
  • Het borstel materiaal is van nylon.
  • Verhaart niet.
Naar het product

Disposable slangen en nozzles

Slangen en nozzles voor het wegwerp undercoating pistool. Set bestaat uit 6 slangen en nozzles.
Naar het product

Wegwerp Undercoating Pistool

Pistool voor het aanbrengen van coating, inclusief vervangbare slang en nozzle. Bespaart schoonmaaktijd en kosten. Per set.
Naar het product

Undercoating Pistool Verstelbaar

Pistool voor het aanbrengen van undercoating in bussen van 1 liter. Voorzien van luchtaansluiting en nozzle. Dit pistool is tevens uitgerust met een instelbaar mondstuk om het spuitpatroon aan te passen.
Naar het product

Undercoating Pistool

Pistool voor het aanbrengen van undercoating, in bussen van 1 liter.
Naar het product

Undercoating Pistool met Verstelbare Nozzle

Pistool voor het aanbrengen van undercoating, in bussen van 1 liter. Voorzien van verstelbare nozzle om het spuitpatroon te kunnen aanpassen
Naar het product

Contactformulier