Maskeerpapier

Dit maskeerpapier heeft uitstekende beschermende en absorberende eigenschappen. De lak kleeft aan het maskeerpapier en zal onder normale omstandigheden niet doorslaan. Colad gerecycled maskeerpapier wordt gemaakt van speciaal geselecteerd gerecycled papier. De vezels zijn kleiner en kunnen eenvoudiger worden vervaardigd. Daardoor neemt het energie- en waterverbruik af.

Maskeerpapier Classic 40g. Gerecycled Papier

Dit maskeerpapier heeft uitstekende beschermende en absorberende eigenschappen. De lak kleeft aan het maskeerpapier en zal onder normale omstandigheden niet doorslaan. De wereld bestaat voor 31% uit bossen. 1,6 miljard mensen zijn daarvan afhankelijk. Tussen 2000 en 2012 is 229,8 miljoen hectare bos vernietigd. In de zoektocht naar duurzame en milieu- vriendelijke oplossingen heeft Colad gerecycled maskeerpapier geïntroduceerd. Colad gerecycled maskeerpapier wordt gemaakt van speciaal geselecteerd gerecycled papier. De vezels zijn kleiner en kunnen eenvoudiger worden vervaardigd. Daardoor neemt het energie- en waterverbruik af. Colad gerecycled maskeerpapier wordt geproduceerd in overeenstColading met het PEFC keurmerk, ISO 14001 en het EN13432:2000 keurmerk.

Naar het product

Maskeerpapier Premium 50g.

Dit maskeerpapier heeft uitstekende beschermende en absorberende eigenschappen. De lak kleeft aan het maskeerpapier en zal onder normale omstandigheden niet doorslaan. De wereld bestaat voor 31% uit bossen. 1,6 miljard mensen zijn daarvan afhankelijk. Tussen 2000 en 2012 is 229,8 miljoen hectare bos vernietigd. In de zoektocht naar duurzame en milieu- vriendelijke oplossingen heeft Colad gerecycled maskeerpapier geïntroduceerd. Colad gerecycled maskeerpapier wordt gemaakt van speciaal geselecteerd gerecycled papier. De vezels zijn kleiner en kunnen eenvoudiger worden vervaardigd. Daardoor neemt het energie- en waterverbruik af. Colad gerecycled maskeerpapier wordt geproduceerd in overeenstemming met het PEFC keurmerk, ISO 14001 en het EN13432:2000 keurmerk. 300 m per rol.

Naar het product

Maskeerpapier Ultimate 50g.

Dit maskeerpapier heeft uitstekende beschermende en absorberende eigenschappen. Voorzien van een speciale lakhechtende coating om doorslaan te voorkomen. De lak kleeft aan het maskeerpapier en zal onder normale omstandigheden niet doorslaan.

De wereld bestaat voor 31% uit bossen. 1,6 miljard mensen zijn daarvan afhankelijk. Tussen 2000 en 2012 is 229,8 miljoen hectare bos vernietigd. In de zoektocht naar duurzame en milieu- vriendelijke oplossingen heeft Colad gerecycled maskeerpapier geïntroduceerd. Colad gerecycled maskeerpapier wordt gemaakt van speciaal geselecteerd gerecycled papier. De vezels zijn kleiner en kunnen eenvoudiger worden vervaardigd. Daardoor neemt het energie- en waterverbruik af.

Colad gerecycled maskeerpapier wordt geproduceerd in overeenstemming met het PEFC keurmerk, ISO 14001 en het EN13432:2000 keurmerk

Naar het product

Masking Paper Small 50g

Makkelijk te gebruiken door het compacte formaat. 50 meter per rol.

Maak uw maskeerproces sneller, doeltreffender en voordeliger met Colad Maskeerpapier:

  • Gemakkelijk recht af te scheuren
  • Perfecte beschermende eigenschappen
  • Goede absorberende eigenschappen
  • De lak kleeft aan het maskeerpapier en zal onder normale omstandigheden niet doorslaan
In de zoektocht naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen heeft Colad gerecycled maskeerpapier geïntroduceerd. Ons gerecycled maskeerpapier wordt gemaakt van speciaal geselecteerd gerecycled papier. De vezels zijn kleiner en kunnen eenvoudiger worden vervaardigd. Daardoor neemt het energie- en waterverbruik in het productieproces af.
Naar het product

Papierdispenser 1 rol

Al onze papierdispensers zijn ontwikkeld om maskeerwerkzaamheden eenvoudiger en sneller te maken. Het papier kan tegelijk met de tape worden aangebracht. De mobiele papierdispensers zijn uitgerust met sterke wielen, zodat de makkelijk verrijdbaar zijn, zelfs op roostervloeren. Voor wand- of tafelmontage. Voor 1 rol, maximale breedte 37,5 cm. Gedemonteerd geleverd.
Naar het product

Papierdispenser 1 of 2 rollen

Al onze papierdispensers zijn ontwikkeld om maskeerwerkzaamheden eenvoudiger en sneller te maken. Het papier kan tegelijk met de tape worden aangebracht. De mobiele papierdispensers zijn uitgerust met sterke wielen, zodat de makkelijk verrijdbaar zijn, zelfs op roostervloeren. Voor wand- of tafelmontage. Voor max. 2 rollen, maximale breedte 120 cm. Gedemonteerd geleverd.
Naar het product

Papierdispenser 3 rollen

Al onze papierdispensers zijn ontwikkeld om maskeerwerkzaamheden eenvoudiger en sneller te maken. Het papier kan tegelijk met de tape worden aangebracht. De mobiele papierdispensers zijn uitgerust met sterke wielen, zodat de makkelijk verrijdbaar zijn, zelfs op roostervloeren. Mobiel, voor 3 rollen maskeerpapier, maximale breedte 45,70 en 100 cm. Gedemonteerd geleverd.
Naar het product

Papierdispenser 4 rollen

Al onze papierdispensers zijn ontwikkeld om maskeerwerkzaamheden eenvoudiger en sneller te maken. Het papier kan tegelijk met de tape worden aangebracht. De mobiele papierdispensers zijn uitgerust met sterke wielen, zodat de makkelijk verrijdbaar zijn, zelfs op roostervloeren. Mobiel, voor 4 rollen maskeerpapier, maximale breedte 21, 45,70 en 100 cm. Gedemonteerd geleverd.
Naar het product

Papierdispenser 5 rollen

Al onze papierdispensers zijn ontwikkeld om maskeerwerkzaamheden eenvoudiger en sneller te maken. Het papier kan tegelijk met de tape worden aangebracht. De mobiele papierdispensers zijn uitgerust met sterke wielen, zodat de makkelijk verrijdbaar zijn, zelfs op roostervloeren. Mobiel, voor 5 rollen van verschillende breedte: maxima120 cm breed. Trolley afmeting: 150 x 40 x 135 cm. Gedemonteerd geleverd.
Naar het product

Contactformulier