Maskeertape

Maak uw proces sneller, doeltreffender en voordeliger met hoogwaardige maskeertape! De maskeertapes hebben scherpe randen, uitstekende hechting en laten geen residu achter.

Aqua Dynamic Maskeertape

Deze tape is geschikt voor verf op waterbasis en kan gedurende een uur een temperatuur van 130 graden aan! Kenmerken: Voor verf op waterbasis, Tot 130 graden gedurende 1 uur!, Groene kleur, Makkelijk aan te brengen, Strakke randen.

Naar het product

Ultimate Maskeertape

Maskeertape bestand tegen nog hogere temperaturen dan de Classic- en Premium maskeertapes van Colad. Tot 110 graden gedurende maximaal een uur! Kenmerken: Tot 110 graden gedurende maximaal een uur!, Laat geen lijmresten achter, Makkelijk aan te brengen, Strakke randen
Naar het product

Premium Maskeertape

Maskeertape, bestand tegen hoge temperaturen. Kan voor een breed scala aan toepassingen worden gebruikt en laat geen lijmresten achter. Strakke randen voor een perfect resultaat! Temperatuur Weerstand: 120 graden - 10 minuten, 100 graden - 30 minuten, 80 graden - 60 minuten
Naar het product

Classic Maskeertape

Hoge kwaliteit maskeertape welke wordt gebruikt bij het schuren of schilderen. De tape kan ook op hogere temperatuur in de spuitcabine worden gebruikt zonder lijmresten achter te laten. Strakke randen voor een perfect resultaat. Temperatuur Weerstand: 100 graden - 10 minuten, 80 graden - 30 minuten, 60 graden - 60 minuten
Naar het product

Fine Line Tape

Wanneer een perfecte kleurscheiding zeer belangrijk is voor een speciale maskeerklus. Groene Fine Line Tape, speciaal ontwikkeld voor het zeer strak afplakken bij bijvoorbeeld het spuiten van meerdere kleuren, belettering of custom painting. Geschikt voor veel verschillende ondergronden en kan gebruikt worden in combinatie met watergedragen laksystemen. Eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Zeer flexibel. Makkelijk te buigen. Eenvoudig te verwijderen. Laat geen lijmresten achter. Tape dikte 0,137 mm / 0,0054 inch. Temperatuurbestendigheid max. 130°C voor 30 minuten. Per rol in een plastic zak.

Naar het product

Foam Maskeertape

Foam Maskeertape is geschikt voor het opvullen van de ruimtes tussen deuren en andere onderdelen.

Naar het product

Stegoband Classic

Het Stegoband maskeertape assortiment is ontwikkeld om schadeherstel voor professionals makkelijker te maken. Maskeer eenvoudig en snel op lastig bereikbare plaatsen, zoals raam- en deurstijlen inclusief de rubberen randen. Pas Stegoband maskeertape toe en demontage van carrosserie- en/of auto-onderdelen voorafgaand aan het maskeren is niet langer nodig. Maskeren is makkelijker doordat de lijmlaag wordt beschermd met een papieren afdekstrook. De tape is eenvoudig verwijderbaar en laat geen residu achter. Temperatuurweerstand is max. 110°C gedurende 60 minuten. Voor het hele Stegoband maskeertape assortiment geldt: levering per rol in een handige dispenserdoos.

Naar het product

Stegoband III Geperforeerd

Het Stegoband maskeertape assortiment is ontwikkeld om schadeherstel voor professionals makkelijker te maken. Maskeer eenvoudig en snel op lastig bereikbare plaatsen, zoals raam- en deurstijlen inclusief de rubberen randen. Pas Stegoband maskeertape toe en demontage van carrosserie- en/of auto-onderdelen voorafgaand aan het maskeren is niet langer nodig. Maskeren is makkelijker doordat de lijmlaag wordt beschermd met een papieren afdekstrook. De tape is eenvoudig verwijderbaar en laat geen residu achter. Temperatuurweerstand is max. 110°C gedurende 60 minuten.  

Type III - met scheurlijn, om de 4 cm . Plastic strip breedte: 10/11 mm. Rol lengte: 10 m. Maskeerdoel: Voor maskeren van hoeken: kan worden gebruikt als 21 mm, maar ook voor smalle stroken

Naar het product

Colad Orange™ Maskeertape

Colad Orange™ Maskeertape is een oranje gekleurd maskeertape dat bestand is tegen hoge temperaturen, dat UV resistent is én bovendien een unieke kleefkracht heeft.

Het is geschikt voor alle laksystemen.

  • De tape is UV en weersbestendig tot wel 8 dagen!
  • De tape laat geen residu achter na het verwijderen, het maakt uitzonderlijke scherpe lijnen en heeft een temperatuurbestendigheid van wel 100°C gedurende een uur.
Naar het product

Contactformulier