Mengruimte

De mengruimte inrichting van Hamach biedt een complete oplossing voor de professionele mengruimte. Al het materiaal is vervaardigd uit gepolijst roestvrij staal om lakvervuiling en roest te voorkomen en is gemakkelijk schoon te houden. De complete Hamach RVS lijn bevat tafels, spuitpistool reinigers, blikcontainers en ventilatoren met passend buiswerk om de lucht in de mengruimte te vernieuwen. Neem contact op met onze experts om de mogelijkheden te bekijken. Alle Hamach RVS installaties voldoen aan ATEX 137, CE, EXCatIII2GcIIBT4, EG machine richtlijnen 2006/42/EG en 94/9/CE groep II. Hamach RVS is de beste oplossing voor een schone mengruimte conform de geldende richtlijnen.

Stick & Go

Zelfklevende folie voor het beschermen en schoonhouden van vloeren in spuitcabines, verfmengruimten en werkbladen van roestvrijstalen tafels in de verfmengruimte.


bekijk categorie

Stick & Go

Snel en efficiënt beschermen van wanden en vloeren in verfmengruimten, vloeren in spuitcabines en werkbladen van roestvrijstalen tafels in de verfmengruimte. 

  • Wit voor optimale reflectie 
  • Bestand tegen chemicaliën en oplosmiddelen
  • Sterk en duurzaam
  • Geribbeld anti-slipprofiel
  • Gemakkelijk aan te brengen en goed te snijden
Naar het product

Contactformulier