Oppervlaktebehandeling

Ieder oppervlak moet worden voorbereid alvorens het te spuiten. Bij de voorbereiding moet het grondig gereinigd worden om verontreiniging van het gespoten oppervlak te voorkomen. Al onze producten garanderen het beste resultaat. Dankzij een goede voorbereiding verloopt het hele proces vlekkeloos en bent u zeker van een onberispelijke afwerking.

Pompvloeistofspuit 1000 ml

De Colad pompvloeistofspuit is uitgerust met VITON O-ringen welke de spuit geschikt maken voor ontvetters op zowel water- als oplosmiddelbasis. De verstelbare spraykop zorgt ervoor dat u altijd de juiste spray mist beschikbaar heeft. Inclusief set van 5 codeerringen + 2 posters voor vloeistofnotatie.

Naar het product

Pompvloeistofspuit Codeerringen

Set van 6 codeerringen in onderscheidende kleuren. Gemakkelijk aan te brengen op uw pompvloeistofspuit. Helpt u gemakkelijk en snel de inhoud van uw pompvloeistofspuit te identificeren. 2 Color Identification Charts bijgesloten.

Naar het product

Muurhouder

Organiseer uw werkplaats en gebruik de Muurhouder om de pompvloeistofspuit op te hangen. Maak samen met de poster voor vloeistofnotatie een centrale plaats voor vloeistof identificatie. Afmeting: (LxBxH) 38 cm x 16.6 cm x 1.70 cm. Per set van twee stuks, koppelbaar.

Naar het product

Pompvloeistofspuit Actiepakket

Wilt u snel en gemakkelijk vloeistoffen onderscheiden, koop dan nu het unieke Colad Pompvloeistofspuit Actiepakket. Een compleet pakket, inclusief de nieuwe Muurhouder. Direct klaar om te starten!

Inhoud Colad Pompvloeistofspuit Actiepakket:

3 x Pompvloeistofspuit 1000 ml

1 x Muurhouder

6 x Codeerring®

2 x Vloeistofnotatieposter.

Bestel nu het nieuwe Colad Pompvloeistofspuit Actiepakket! 

Naar het product

Pompvloeistofspuit 1000 ml zonder codeerringen

De Pompvloeistofspuit is uitgerust met VITON O-ringen welke de spuit geschikt maken voor ontvetters op zowel water- als oplosmiddelbasis. De verstelbare spraykop zorgt ervoor dat u altijd de juiste spray mist beschikbaar heeft.

Naar het product

Pump Spray EPDM

De Colad Pump Spray EPDM is uitgerust met (zwarte) EPDM O-ringen om weerstand te bieden aan verschillende materialen bijvoorbeeld voor Aceton, Benzylalcohol, Butanol (butylalcohol), Ricinusolie A371, enz. Zie de Resistentielijst voor alle vloeistoffen. Ontworpen om perfect te passen bij de lakbeurt.

 • De Colad Pump Spray EPDM is siliconenvrij.
 • Container is transparent.
 • Inhoud:                        1000 ml.
 • Verpakking:                  1 stuk.
 • Verpakkingseenheid:   6 stuks per doos, per stuk in Polyzak.

Bekijk de Resistentielijst van chemische materialen om het juiste type Colad Pump Spray voor uw spuitklus te kiezen. Download de Resistentielijst hier!

Naar het product

Kleefdoeken

Onze kleefdoeken zijn speciaal ontworpen om alles losse deeltjes stof en vuil van het te spuiten oppervlak te verwijderen.


bekijk categorie

Kleefdoeken

Kleefdoeken, geïmpregneerd om vervuiling (stof) van oppervlakken te verwijderen vlak voordat het wordt gespoten. Antistatisch. Per stuk verpakt, 10 stuks per doosje.
Naar het product

Non-woven Kleefdoeken

Non-woven kleefdoeken, geïmpregneerd om vervuiling van oppervlakken te verwijderen vlak voordat het wordt gespoten. Maximale stofverwijdering, vanwege het grote non-woven en pluisvrije oppervlak. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met watergedragen en/of oplosmiddelhoudende verfsystemen.
Naar het product

Gegolfde Kleefdoeken

Hoge kwaliteit doek, groot formaat! Superieure kwaliteit voor het vasthouden van stof. De katoenen doek is speciaal ontworpen om losse verontreiniging, zoals stof, vuil, haar en pluizen, op oppervlakken te verzamelen en ervan te verwijderen. De Gegolfde Kleefdoek wordt aanbevolen voor grote stofdeetjes, maar neemt ook de kleinste stofdeeltjes op in een handomdraai. Voor het afvegen van alle oppervlaktypen voorafgaand aan lakken. Krachtige opname stofdeeltjes: Grote kleefkracht door de combinatie van gewoven katoen én een unieke impregnatie. Geen stofdeeltje wordt overgeslagen, de klus is in 1 keer geklaard! Grote opname (stof) vervuilingen: Neemt veel stof én vuil op! Voor objecten die vies zijn én snel voorbereid moeten worden voor het lakken. Ga snel door naar de spuitcabine! Groot formaat: De grote afmeting van (ongevouwen: 81 x 92 cm, gevouwen: 14 x 17 cm) is meer dan genoeg voor het bewerken van grote oppervlaktes. Bespaar op kleefdoeken!

Naar het product

Kleefdoek, Watergedragen

Watergedragen, non-woven kleefdoek. Verwijderd imperfecties op diverse ondergronden voor het spuiten. Maximale verwijdering van stof door het grote nonwovenoppervlak. Pluist niet. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met water en/of oplosmiddel gedragen verfsystemen. Per 10 stuks verpakt.
Naar het product

Reinigen

Kies voor de snelste reinigingsoplossing ooit en verklein uw ecologische voetafdruk door met Colad WaterlessWash te reinigen!


bekijk categorie

WaterlessWash

Wassen zonder water verhoogt de productiviteit! Bespaar 15 minuten per auto met de nieuwe autoreinigingsoplossing WaterlessWash! Reinig in drie snelle stappen autopanelen en verhoog de productiviteit doordat de panelen en/of oppervlakken direct op locatie gereed zijn voor bewerking. Wassen zonder water verhoogt de productiviteit!

Voordelen:

 • Verhoog de productiviteit: Op eigen locatie wassen 
 • Eenvoudig en veilig in gebruik: In drie snelle stappen klaar 
 • Efficiënt reinigen: Reinig alleen het paneel dat hersteld moet worden 
 • Tijdbesparend: Bespaar op arbeidskosten (tot wel 15 minuten per auto) 
 • Milieuvriendelijk: Bespaar water / verklein uw ecologische voetafdruk

Hoe het werkt:

 1. Breng WaterlessWash aan op het paneel, wacht 30 seconden
 2. Veeg WaterlessWash er met rustige bewegingen af met een licht vochtige doek 
 3. Gebruik een droge, schone microvezel poetsdoek om het oppervlak glanzend op te poetsen 

Klaar voor reparatie!

Naar het product

Ruitenkrabber

Ruitenkrabber, speciaal ontwikkeld voor de vakman om lak/verf op ruiten te verwijderen, wanneer deze per ongeluk zijn meegespoten/geverfd. Veroorzaakt geen krassen. Met 5 reservemessen. Per stuk. 9200 Optie: Doosje met 20 losse reservemesjes

Naar het product

Ruitenkrabber reservemesjes

20 reservemesjes voor de ruitenkrabber.

Naar het product

Ontvettingsdoeken

Non-woven Ontvettingsdoeken met een minimaal verlies van vezels. Ideaal in combinatie met water en/of thinner gerelateerde ontvetters. Geen enkel spoor wordt nagelaten op het gereinigde oppervlak.


bekijk categorie

Non-woven Ontvettingsdoeken

Non-woven ontvettingsdoeken met een minimaal verlies van vezels. Deze sterke doeken zijn enorm absorberend en ideaal in combinatie met water en/of thinner gerelateerde ontvetters. Geen enkel spoor wordt nagelaten op het gereinigde oppervlak. 200 stuks in een doos. Afmetingen 32,5 x 42 cm, in vieren gevouwen.
Naar het product

Contactformulier