Kleefdoeken

Onze kleefdoeken zijn speciaal ontworpen om alles losse deeltjes stof en vuil van het te spuiten oppervlak te verwijderen.

Kleefdoeken

Kleefdoeken, geïmpregneerd om vervuiling (stof) van oppervlakken te verwijderen vlak voordat het wordt gespoten. Antistatisch. Per stuk verpakt, 10 stuks per doosje.
Naar het product

Non-woven Kleefdoeken

Non-woven kleefdoeken, geïmpregneerd om vervuiling van oppervlakken te verwijderen vlak voordat het wordt gespoten. Maximale stofverwijdering, vanwege het grote non-woven en pluisvrije oppervlak. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met watergedragen en/of oplosmiddelhoudende verfsystemen.
Naar het product

Gegolfde Kleefdoeken

Hoge kwaliteit doek, groot formaat! Superieure kwaliteit voor het vasthouden van stof. De katoenen doek is speciaal ontworpen om losse verontreiniging, zoals stof, vuil, haar en pluizen, op oppervlakken te verzamelen en ervan te verwijderen. De Gegolfde Kleefdoek wordt aanbevolen voor grote stofdeetjes, maar neemt ook de kleinste stofdeeltjes op in een handomdraai. Voor het afvegen van alle oppervlaktypen voorafgaand aan lakken. Krachtige opname stofdeeltjes: Grote kleefkracht door de combinatie van gewoven katoen én een unieke impregnatie. Geen stofdeeltje wordt overgeslagen, de klus is in 1 keer geklaard! Grote opname (stof) vervuilingen: Neemt veel stof én vuil op! Voor objecten die vies zijn én snel voorbereid moeten worden voor het lakken. Ga snel door naar de spuitcabine! Groot formaat: De grote afmeting van (ongevouwen: 81 x 92 cm, gevouwen: 14 x 17 cm) is meer dan genoeg voor het bewerken van grote oppervlaktes. Bespaar op kleefdoeken!

Naar het product

Kleefdoek, Watergedragen

Watergedragen, non-woven kleefdoek. Verwijderd imperfecties op diverse ondergronden voor het spuiten. Maximale verwijdering van stof door het grote nonwovenoppervlak. Pluist niet. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met water en/of oplosmiddel gedragen verfsystemen. Per 10 stuks verpakt.
Naar het product

Contactformulier