Pompvloeistofspuit Systeem

Pompvloeistofspuit 1000 ml

De Colad pompvloeistofspuit is uitgerust met VITON O-ringen welke de spuit geschikt maken voor ontvetters op zowel water- als oplosmiddelbasis. De verstelbare spraykop zorgt ervoor dat u altijd de juiste spray mist beschikbaar heeft. Inclusief set van 5 codeerringen + 2 posters voor vloeistofnotatie.

Naar het product

Pompvloeistofspuit Codeerringen

Set van 6 codeerringen in onderscheidende kleuren. Gemakkelijk aan te brengen op uw pompvloeistofspuit. Helpt u gemakkelijk en snel de inhoud van uw pompvloeistofspuit te identificeren. 2 Color Identification Charts bijgesloten.

Naar het product

Muurhouder

Organiseer uw werkplaats en gebruik de Muurhouder om de pompvloeistofspuit op te hangen. Maak samen met de poster voor vloeistofnotatie een centrale plaats voor vloeistof identificatie. Afmeting: (LxBxH) 38 cm x 16.6 cm x 1.70 cm. Per set van twee stuks, koppelbaar.

Naar het product

Pompvloeistofspuit Actiepakket

Wilt u snel en gemakkelijk vloeistoffen onderscheiden, koop dan nu het unieke Colad Pompvloeistofspuit Actiepakket. Een compleet pakket, inclusief de nieuwe Muurhouder. Direct klaar om te starten!

Inhoud Colad Pompvloeistofspuit Actiepakket:

3 x Pompvloeistofspuit 1000 ml

1 x Muurhouder

6 x Codeerring®

2 x Vloeistofnotatieposter.

Bestel nu het nieuwe Colad Pompvloeistofspuit Actiepakket! 

Naar het product

Pompvloeistofspuit 1000 ml zonder codeerringen

De Pompvloeistofspuit is uitgerust met VITON O-ringen welke de spuit geschikt maken voor ontvetters op zowel water- als oplosmiddelbasis. De verstelbare spraykop zorgt ervoor dat u altijd de juiste spray mist beschikbaar heeft.

Naar het product

Pump Spray EPDM

De Colad Pump Spray EPDM is uitgerust met (zwarte) EPDM O-ringen om weerstand te bieden aan verschillende materialen bijvoorbeeld voor Aceton, Benzylalcohol, Butanol (butylalcohol), Ricinusolie A371, enz. Zie de Resistentielijst voor alle vloeistoffen. Ontworpen om perfect te passen bij de lakbeurt.

  • De Colad Pump Spray EPDM is siliconenvrij.
  • Container is transparent.
  • Inhoud:                        1000 ml.
  • Verpakking:                  1 stuk.
  • Verpakkingseenheid:   6 stuks per doos, per stuk in Polyzak.

Bekijk de Resistentielijst van chemische materialen om het juiste type Colad Pump Spray voor uw spuitklus te kiezen. Download de Resistentielijst hier!

Naar het product

Contactformulier