Maskers

Een compleet assortiment luchtwegbeschermers van fijnstofmaskers tot hoge kwaliteit spuitmaskers voor volledige bescherming gedurende het volledige proces.

A2P3 filters inclusief ingebouwde voorfilter

Te gebruiken onder omstandigheden waarbij verftoepassing een effectievere persoonlijke bescherming vereist. Levensduur van de filters varieert afhankelijk van de omstandigheden (hoeveelheid deeltjes in de lucht), om een lange levensduur van de filters te garanderen, is het belangrijk om het masker na gebruik terug in de luchtdichte container te plaatsen. Wanneer het masker zuur begint te ruiken, vervangt u de filters. Neem in geval van twijfel geen risico's en vervang de filters.

Set van 2 A2P3 filters met ingebouwde voorfilter. Voor spuitmasker Art.nr. 502100. Vervanging is noodzakelijk na een gebruiksperiode van maximaal 40 uur. De filters voldoen aan UNE-EN 14387 (Gasfilters en Combinatiefilters) en zijn CE gecertificeerd. Verpakking: per 2 stuks.

Naar het product

Wegwerpspuitmasker

Dit wegwerpspuitmasker beschermt tegen schadelijke lak of geuren afkomstig van oplosmiddel. Past perfect rondom neus en mond. Vervanging is noodzakelijk na een gebruiksperiode van maximaal 40 uur. Voldoet aan de norm UNE-EN 140, CE gecertificieerd: 0159. Inclusief filters A1 en P2. Geleverd in luchtdichte, hersluitbare plastic zak.
Naar het product

Spuitmasker A1P2

Spuitmasker dat beschermt tegen het inhaleren van isocyanide, afkomstig van lak of oplosmiddelen. Sluit goed aan rondom neus en mond. Vervanging is noodzakelijk na een gebruiksperiode van maximaal 40 uur. Voldoet aan de norm UNE-EN 140, CE gecertificieerd. 0159. Per masker in een luchtdichte opbergbox met 2 carbon filters A1 en 50 pre-filters P2.
Naar het product

Spuitmasker met A2P3 filters inclusief ingebouwde voorfilter

Spuitmasker dat beschermt tegen het inhaleren van isocyanide, afkomstig van lak of oplosmiddelen. Sluit goed aan rondom neus en mond. Compleet met 2 A2P3-filters met ingebouwde voorfilter. De filters voldoen aan UNE-EN 14387 (Gasfilters en Combinatiefilters) en zijn CE gecertificeerd. Vervanging is noodzakelijk na een gebruiksperiode van maximaal 40 uur. De 2 A2P3 filters kunnen worden vervangen met artikelnummer 5021.

Verpakking: per stuk.

Naar het product

Fijnstofmasker P2 met uitademventiel en koolstof

Dit fijnstofmasker met uitademventiel en koolstof beschermt zeer goed tegen fijnstofdeeltjes (P2). Comfortabel en licht in gewicht met een verstelbare neusclip en uitademventiel. Het koolstof absorbeert onaangename geuren. Voldoet aan de norm EN 149:2001 FFP2, CE gemarkeerd.
Naar het product

Actieve Koolstoffilters A1

Set bestaande uit 2 filters.
Naar het product

Pre-filter P2

50 stuks in een doos.
Naar het product

Fijnstofmasker P2 met uitademventiel

Dit fijnstofmasker met uitademventiel beschermt zeer goed tegen fijnstofdeeltjes (P2). Comfortabel en licht in gewicht met een verstelbare neusclip en uitademventiel. Voldoet aan de norm EN 149:2001 FFP2, CE gecertificieerd.
Naar het product

Fijnstofmasker P2

Dit fijnstofmasker beschermt zeer goed tegen fijnstofdeeltjes (P2). Comfortabel en licht in gewicht met een verstelbare neusclip. Voldoet aan de norm EN 149:2001 FFP2, CE gecertificieerd.
Naar het product

Contactformulier