Diversen

Diverse hoogwaardige producten voor een professionele inrichting van uw werkplaats.

Controlepoeder

Controlepoeder voor het vaststellen van oneffenheden op grondlagen. Dit product is zeer economisch in gebruik en kan in de breedste zin worden toegepast.
Naar het product

Straaltape

Ter bescherming bij het uitvoeren van schuurwerk, slijpwerk en licht straalwerk. Ook uitstekend geschikt om voorwerpen, zoals ruiten, tijdelijk vast te zetten.
Naar het product

Controlespray

Schuurcoating, voor het markeren van plamuur en primer oppervlakken als indicatielaag bij het schuren. Dekkend gespoten (2-3 gangen) ook als rally mat zwart te gebruiken.
Naar het product

Soft Flex Rollen 115 mm x 25 m

Schuurpapier op foam rug. Speciaal voor schuurwerk op moeilijk bereikbare plaatsen. Zowel nat als droog te gebruiken. Rol van 25 m lang met geperforeerde stukken van 125 x 115 mm in een dispenserdoos.
Naar het product

Foam Schuurpads

Zeer flexibele schuurpads voor schuren met de hand. Voor schuurwerk op moeilijk bereikbare plaatsen, zowel nat als droog te gebruiken. Lange levensduur. Afmetingen: 115 x 140 mm.
Naar het product

Rubberen Verwijderpad

De Hamach Rubberen Verwijderpad is speciaal ontwikkeld om sierstrips, stickers, auto belettering, lijmresten, bevestigingstape en folie te verwijderen van lak of chrome. De pad kan tot 4000 RPM weerstaan en is met de meegeleverde adapter geschikt voor gebruik in een boormachine. Door het verwijderen van deze elementen met de Hamach Rubberen Verwijderpad is het gebruik van chemische stoffen die de lak kunnen beschadigen overbodig. Verwijder sierstrips, stickers, belettering, lijmresten, bevestigingstape en folie zonder moeite of risico. De Hamach Rubberen Verwijderpad biedt een efficiënte en effectieve manier om gelakte en chrome oppervlakten te reinigen.
Naar het product

Viscose Sponzen

Viscose sponzen voor het wassen of toevoegen van water tijdens elk schuurproces. Afmetingen 135 x 90 x 34 mm.
Naar het product

Matteerpasta

Matteerpasta wordt gebruikt om het oppervlak in één keer te ontvetten, reinigen en matteren alvorens het lakken. Kan het beste worden aangebracht met Colad Scuff Vellen Type S Ultra Fine Grey (grijs) Art.Nr 38001500. Dit product is op waterbasis, siliconenvrij en milieuvriendelijk. Fles bevat 600 ml.
Naar het product

AirTec Spotblaster

Op perslucht werkend gritstraalpistool. Verwijdert roest, oude verflagen, stof etc. van staal. Geschikt voor betonstralen dankzij bijgesloten nozzle. Het unieke Venturi systeem zorgt ervoor dat het straalgrit meermaals kan worden gebruikt. Beste resultaten bij gebruik met AirTec straalmiddel 3010. Inclusief punt nozzle.
Naar het product

Nozzle Set AirTec Spotblaster

Nozzle set voor verschillende toepassingen, te gebruiken met de AirTec Spotblaster 3060.
Naar het product

Punt Nozzle AirTec Spotblaster

Geschikt voor betonstralen, te gebruiken met de AirTec Spotblaster 3060.
Naar het product

Easy2Check®

Het meest efficiënte en effectieve product om te controleren op onregelmatigheden tijdens het schuren en om een accurate kleurcontrole uit te voeren met behulp van spuitstaaltjes. De glanzende laag helpt bij het detecteren van elke afwijking. Spuit het product op het paneel na het schuurproces om het oppervlak te controleren op oneffenheden. Kan ook worden gebruikt voor het uitvoeren van een kleurcontrole met behulp van spuitstaaltjes! Simpel, Snel, Veilig, Kostenbesparend
Naar het product

Contactformulier