Spuitcabine

Lak moet voorbereid en aangebracht worden in een schone omgeving. Onze producten bieden professionele oplossingen voor de mengruimte en spuitcabine, waardoor “schone” werkzaamheden mogelijk worden. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om weerstand te bieden aan oplosmiddelen en hoge temperaturen. Professionele, eenvoudige en economische oplossingen voor de spuitcabine, met alle benodigde hulpmiddelen om ze aan te brengen.

Cabinewand

Bescherm uw spuitcabinewanden tegen overspray, stof en vuil om een schone werkomgeving te behouden.


bekijk categorie

Film4Booth Tape

Te gebruiken in combinatie met Colad Film4Booth. Bij het aanbrengen van Colad Film4Booth worden de randen van de folie en moeilijk bereikbare plekken afgeplakt met de Colad Film4Booth Edge-Tape.

Naar het product

Film4Booth Folie Dispenser

Het aanbrengen van Film4Booth kan zwaar werk zijn. Door zijn unieke samenstelling van 4 lagen is de Film4Booth rol behoorlijk zwaar. Met de nieuwe Film4Booth dispenser is het voortaan mogelijk om erg snel en gemakkelijk rollen te verplaatsen en te gebruiken. Breng de Film4Booth rol op de Folie Dispenser vanaf boven aan en begin daarna met het aanbrengen van de folie op de spuitcabine wanden.

Sjouw niet langer met rollen door de spuitcabine! Door de 2 stevige wielen en de robuuste handvaten is de nieuwe dispenser erg makkelijk te verplaatsen
(zelfs op roostervloeren). Wie ruimte wil besparen, kan de handvaten verwijderen, waardoor de dispenser weinig opslagruimte in beslag neemt.

Naar het product

Film4Booth Applicator

Folie Applicator voor het snel en gemakkelijk aanbrengen van Colad Film4Booth op de muren van de spuitcabine.

Naar het product

Booth Coating

Deze niet klevende coating voor spuitcabines is klaar om aan te brengen met een spuitpistool (1.8, 2.0). Een andere methode voor het maskeren van een spuitcabine. Beschermt de wanden tegen spuitnevel, door het aanbrengen van slechts 1 laag. Booth Coating vormt een transparante, sterke, droge coating, die oplosmiddelbestendig is. Eenvoudig te verwijderen met warm water of hogedrukreiniger, volledig biologisch afbreekbaar. 5L
Naar het product

Blizzard White - Striplak voor de Spuitcabine

Striplak om spuitcabines te maskeren. Een alternatief voor Booth Coating of Antidust, als bescherming van de wanden tegen spuitnevel en vuil. Aanbrengen met spuitpistool, kwast of verfroller. Te verwijderen door middel van het afstrippen van de folie. 

Naar het product

Antidust

Bescherm uw spuitcabinewanden met de transparante Colad Antidust kleeflak. Onderhoud uw spuitcabine met deze coating voor een langere levensduur van uw spuitcabine.
Het schoonmaken van de spuitcabine is niet langer een vervelende taak, met Antidust is het een gemakkelijke klus! Regelmatig gebruik in de spuitcabine geeft ook een helderder zicht op de spuitklussen/projecten, wat een perfect resultaat geeft.

 • De overspuitbare verf hecht zich op de Antidust laag
 • Klaar om vloeibaar aan te brengen, wat voorbereidingstijd bespaart
 • De kleverigheid voorkomt dat stofdeeltjes in de lucht komen voor een perfect spuit resultaat! 
 • Eenvoudig te verwijderen met warm water of een hogedrukreiniger, hierdoor bespaar je op de schoonmaak tijd
 • Kan aangebracht worden met de door u gewenste methode, zoals met het spuitpistool, een kwast of een verfroller
 • Siliconenvrij, geen angst voor vervuiling van uw lakwerk! 
Naar het product

Dust Control

Een transparante, statische, watergedragen vloeistof speciaal ontwikkeld voor vloeren van spuitkabines en voorbewerkingsruimten. Het houdt vuil en stof vast, waardoor stof laag bij de grond blijft. Gebruiksklaar, aanbrengen met drukspuitvernevelaar (art.nr. 8300). Biologisch afbreekbaar. 5L
Naar het product

Drukspuit Vernevelaar

Ontworpen voor het aanbrengen van Colad Dust Control. Voorzien van Viton O-ringen, voor een langere levensduur. Automatische veiligheidsventiel tegen overdruk. Met schouderriem. Inhoud 5 liter.
Naar het product

Film4Booth

Bescherm uw spuitcabinewanden 1 jaar lang met deze 4-laagse beschermfolie! Elke laag gaat gemiddeld 250 spraybeurten/3 maanden mee en moet dan worden verwijderd. U trekt de bovenste laag los zodat er een nieuwe, schone laag tevoorschijn komt. Vervolgens hoeft u alleen de randen opnieuw af te tapen. Rol: 90 cm x 84 m (inclusief 6 rollen tape). 

 • Zelfklevend
 • Transparant
 • Kan worden aangebracht over lampen en ramen
 • Verfhechtend

Film4Booth is geschikt om gebruikt te worden op de muren van een spuitcabine en is getest / gecertificeerd volgens norm EN 60079-0: 2011, waarin de algemene eisen worden gesteld voor de constructie, het testen en markeren van elektrische apparatuur en ex-componenten die bedoeld zijn om te dienen in de explosieve atmosferen.

Film4Booth kan worden gebruikt in overeenstemming met ATEX normatieve 2014/34 / EU (vervanging van de oude ATEX norm 94/9 / CE) en is geschikt voor explosiegroepen, dit is getest volgens norm EN 60079-0:2011).

Naar het product

Lamp- en Raamfolie

Een transparante, beschermende coating van 4 lagen ter bescherming van de lampen en ramen van de cabine. Eenvoudig te verwijderen door eenvoudig alle lagen een voor een eraf te trekken. 

Kenmerken en voordelen:

 • Houdt lampen en ramen schoon
 • Eenvoudig te verwijderen door de lagen er één voor één af te trekken
 • Klaar voor gebruik

bescherming van de lampen en ramen van de cabine. Eenvoudig teverwijderen door eenvoudig alle lagen een voor een eraf te trekken.

Naar het product

Ice Transparent - Striplak voor de spuitcabine

Een transparante, beschermende coating die een sterke laag vormt. Beschermt uw lampen en ramen tegen spuitnevel en is eenvoudig te verwijderen door de laag er eenvoudig af te trekken. 

Kenmerken en voordelen:

 • Houdt uw lampen en ramen schoon
 • Eenvoudig te verwijderen door de laag eraf te trekken
 • Klaar voor gebruik
Naar het product

Contactformulier